Kotka selektsioon ja retoorika

Einar Vallbaum
, riigikogu liige, IRL
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Vallbaum
Einar Vallbaum Foto: Erakogu

Tehnoloogiline revolutsioon on andnud meile palju uusi vidinaid, vahendeid, kanaleid ja võimalusi, et suhelda, oma seisukohti avaldada ja mõjule pääseda. Järjest on vähenenud näost näkku suhtlemine ja oma mõtteid või ideid edastatakse säutsudena, emotikonidena, üksikute fraasidega Facebookis või SMSidega. Sageli tehakse seda anonüümselt või siis laiemat avalikkust kaasates. Nõuab omaette julgust, et otse inimese poole pöörduda või näost näkku ning ühise laua taga midagi arutada.

Sama tehnoloogilise revolutsiooni mõju all kannatab ka Siret Kotka, kes oma poliitiliste ambitsioonide rahuldamiseks kasutab meedia abi ning peab vajalikuks ajakirjandusse loopida väljakutseid, kriitkat ja seisukohti.

Nii lugesin Virumaa Teataja vahendusel Kotka üleskutsest hääletada maksupaketi vastu. Ega idees midagi valet olegi. Kahtlemata on kogu koalitsioonipaketi täitmine ja hääletamisele mineva paketi läbiarutamine enam kui vajalik ning eeldab kõikide nüansside lahtiharutamist ja esiletoomist. Vale on aga see stiil, kuidas poliitikat teha ning oma partneritega suhelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles