30 aastat vältaval vutiturniiril kohtutakse raplakatega

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30 aastat vältaval vutiturniiril kohtuvad meie mehed Raplamaa parimatega.
30 aastat vältaval vutiturniiril kohtuvad meie mehed Raplamaa parimatega. Foto: Rein Säinas

Kolmapäeval kohtuvad 30 aastat vältaval jalgpalliturniiril Lääne-Virumaa mehed Raplamaa parimatega. Mäng algab kell 19 Rapla ühisgümnaasiumi staadionil.

Põhimängule eelneb kell 17 algav vastasseis, kus kohtuvad Rapla Rahvanaiskond ja Rakvere JK Tarvas emad.

2012. aastal alguse saanud maakondadevahelisel turniiril on Lääne-Virumaa meeskonnal kolmest peetud mängust kolm punkti. Enim punkte, üheksa, on kogunud Harjumaa ja Viljandimaa.

Läänevirulased on kahel korral kaotanud Ida-Virumaa meeskonnale, kuid eelmisel aastal võideti koduväljakul Raplamaad tulemusega 2:1.

Seekordne mäng ei tule kerge, sest Raplamaad esindavad teiste hulgas sellised nimekad mehed nagu Vjatšeslav Zahovaiko, Rauno Tutk, Alo Bärengrub, Enar Jääger ja Ameerikas treeniv Märten Pajunurm. Raplamaa koondist juhendab tuntud Eesti jalgpallitreener Janno Kivisild.

Lääne-Virumaa meeskonda kuuluvad Alari Aunapuu, Esko Brandt, Kaarel Saar, Reijo Kuusik, Kristo Remmelgas, Keijo Õunapu, Taavi Küngas, Risto Saul, John-Eric Juht, Mikk Meekler, Rando Duder, Martin Bastig, Riho Remmelgas, Reio Mändla, Artur Melnitšuk, Veiko Rohtla, Hetward Ütt ning peatreeneriks on Kalmer Klettenberg Ambla Vallameeskonnast.

Meeskonnad peavad aastas täpselt ühe mängu ning iga võistkonnaga mängitakse läbi kaks korda. Kuna Tallinn ja Harjumaa võistlevad eraldi, on võistkondi kokku 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles