Kui äädikašašlõkki ei taha

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grilliguru ostab poest vaid tooraine, isegi hakkliha teeb ise.
Grilliguru ostab poest vaid tooraine, isegi hakkliha teeb ise. Foto: Aarne Mäe

Hea grilltoidu saamiseks on vaja kolme põhikomponenti: kvaliteetset toorainet, head seltskonda ja piisavalt aega. Soovi korral lisada maitse järgi ilusat ilma ja korralikke töövahendeid.

Nii räägib Käänu talu peremees Viljar Liiva, kes on teada-tuntud grilliguru nii siin- kui sealpool maanteed.

Kui teil on tavalisest äädikašašlõkist isu täis ja te ei taha lõkke kohal varda otsas rasvaseid vorste veeretada, siis tasub seda lugu siin edasi lugeda, et saada teada, mida suvesüdames jahedal lõkkeõhtul alternatiiviks pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles