Maailma parim kunstimeeleavaldus

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keset värvepillavat mantli- ja vildikunsti ning keraamikat ja paberit naudivad näituse avamist sama värvikad kunstnikud Signe Torma (vasakult), Marje Õunapuu, Marit Õunapuu ja Janika Saar.
Keset värvepillavat mantli- ja vildikunsti ning keraamikat ja paberit naudivad näituse avamist sama värvikad kunstnikud Signe Torma (vasakult), Marje Õunapuu, Marit Õunapuu ja Janika Saar. Foto: 8 X Marianne Loorents. Montaaž: Toomas Erapart

Kui naised tahavad meelt avaldada, panevad nad suu kinni ja lasevad sõrmedel käia. Kes vormib savi ja pillub värve, kes nakitseb viltimisnõelaga, kes ... teeb paberit. Sõnum saab selge.

Rakvere teatris toetab rahvaaias valmivat “Maaima parimat küla” kunstivägi. Kui tavaliselt lõpeb näitusehooaeg teatrimajas koos suure saali etendustega, loob tänavune suvelavastus võimaluse kunstinäituse kaasamiseks.

“Maailma parimal näitusel” avaldavad sooja, rõõmsat ja lennukat kunstimeelt viis naist: keraamikaga õed Marit Õunapuu ja Marje Õunapuu, lillemantlitega Janika Saar, vilditud loomadega Signe Torma ja paberikunstiga Maris Allik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles