Tähtsad tegelased vaatasid Miila küla üle

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu esimees, hindamiskomisjoni juht Eiki Nestor kudus külavaipa ka omanimelise rea, teda juhendasid Raigo Rebane ja Katrin Kärner.
Riigikogu esimees, hindamiskomisjoni juht Eiki Nestor kudus külavaipa ka omanimelise rea, teda juhendasid Raigo Rebane ja Katrin Kärner. Foto: Marianne Loorents

Kui hulk komisjoniliikmeid Miila seltsimaja teise korruse põrandas olevale klaasile astus, täitus maja elevusega. Kuulda võis võrdlusi Tallinna teletorni põrandaaknaga.

Kuigi Miila seltsimaja on märksa madalam ning põrandaaknast võib näha vaid alumise korruse saali, ajas see elevile komisjoniliikmed, kes mööda Eestimaad ringi käivad, et välja selgitada tänavune aasta küla.

Et Miila on üks viieteistkümnest kandidaadist, käis komisjon kolmapäeval küla oma silmaga kaemas. Enda tegemistest kõnelevaid külaelanikke oli kohale tulnud palju. Eriti rohkesti askeldas maja sees ja ümber lapsi. Aga see ongi normaalne, sest pea kolmandik Miila elanikest on lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles