Toidupanga toetamine tõi paksu verd

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linna toetus toidupangale on Eesti üks suuremaid, kuid  teenust osutav diakooniakeskus sooviks rohkem raha.
Rakvere linna toetus toidupangale on Eesti üks suuremaid, kuid teenust osutav diakooniakeskus sooviks rohkem raha. Foto: Marianne Loorents

MTÜ Rakvere Diakooniakeskus küsis linnalt toidupanga tegevuseks täiendavalt 12 000 eurot, kuigi Rakvere on niigi Eestis üks suuremaid toidupanga toetajaid.

Rakvere linna lisaeelarve koostamisel laekus teiseks lugemiseks üks parandusettepanek, milles volikogu liikmed Pille-Ruth Kukemilk, kes on toidupanga teenust osutava MTÜ Rakvere Diakooniakeskus eestvedaja, Kert Karus (mõlemad IRL) ja Tõnis Pruler (VL Südameasi) soovisid suurendada toidupangale eraldatavat toetust 12 000 euro võrra ja vähendada sama palju linnamajandusele eraldatavat summat.

Parandusettepanekut ei toetanud ei majandus-, kultuuri- ega ka sotsiaalkomisjon, kus asja arutati. Linnavalitsus leidis, et parandusettepanek ei ole vormistatud nõuetekohaselt, sest ei ole näidatud, mille arvelt täpselt raha võetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles