Parim priitahtluse edendaja kiidab koostööd valla ja riigiga

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavanem Marko Torm ja Eesti parim vabatahtlikkusse edendaja päästealal Marge Zadullin.
Maavanem Marko Torm ja Eesti parim vabatahtlikkusse edendaja päästealal Marge Zadullin. Foto: Kristel Kitsing

Parimaks priitahtluse edendajaks päästealal tunnistatud Aasukalda vabatahtlik päästja Marge Zaidullin kiidab koostööd omavalitsuse, kohaliku kogukonna ja riigi vahel.

Ülemöödunud nädala lõpus Harjumaal toimunud Priitahtlike Pritsimeeste Foorumil rändauhinnaga "Pritsimeeste pasun"  tunnustatud aasta parima päästeala vabatahtlikkuse edendaja Marge Zaidullini ütlusel on kohalik omavalitsus neile aegade algusest peale tugevaks toeks olnud, andes neile tuletõrjedepooks ruumid, olnud abiks projektide vormistamisel ning kaasanud neid kohaliku elu arendamise aruteludesse. „Valla abiga saime depoosse ka soojasõlme sisse ning depoo ülalpidamise kulud ja projektide omaosalused on omavalitsus enda õlgadele võtnud,“ loetles Aasukalda päästekomando vabatahtlik päästja, tunnustuse omanik Marge Zaidullin.

Samas on komando Viru-Nigula vallale arvestatav koostööpartner ennetustegevuse valdkonnas, pesemisteenuse osutamisel ja ürituste organiseerimisel ning turvamisel. Viiakse läbi evakuatsiooniõppusi ja ohutusalaseid infopäevi. Tehakse tööd ka tuleohtlike ja lagunenud hoonete omanikele surve avaldamiseks edasise ohutuse tagamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles