Kooliteatrid esitavad Muuga pargis Eduard Vilde loomingut

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuga mõisas toimub kooliteatrite laager. Osalejad toovad täna kell 17.30 mõisa pargis vaatajate ette teatritüki “Mängime Eduard Vilde loomingut”.
Muuga mõisas toimub kooliteatrite laager. Osalejad toovad täna kell 17.30 mõisa pargis vaatajate ette teatritüki “Mängime Eduard Vilde loomingut”. Foto: Internet

Muuga mõisas toimub täna kooliteatrite laager. Osalejad toovad kell 17.30 mõisa pargis ühiselt vaatajate ette teatritüki “Mängime Eduard Vilde loomingut”, mille lavastaja on vabakutseline näitleja Jaanus Tepomees.

Esinevad kooliteatrid Tallinna Merekalda koolist, Tartu Mart Reiniku koolist, Võru kesklinna koolist, Aseri keskkoolist, Puurmani põhikoolist, Põltsamaa kultuurikeskusest, Tallinna rahvaülikoolist ja Muuga põhikoolist.

Kooliteatrite tegemiste hulgas on eriline koht kirjanduslikel teatriprojektidel, mis said alguse 1996. aastal, kui Eestimaal tähistati A. H. Tammsaare “Tõe ja õiguse” I osa ilmumise 70. aastapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles