Näitlejatudengid mängivad “Sünnipäevapidu”

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatritudengid ja nende "Sünnipäevapidu".
Teatritudengid ja nende "Sünnipäevapidu". Foto: Mart Laul

Viljandi kultuuriakadeemia 11. lennu näitlejatudengid mängivad 3. ja 4. juulil kell 15 Rakveres Art Cafe hoovis lustakat lastetükki “Sünnipäevapidu”.

“Sünnipäevapidu” on lugu Fredi kümnendast sünnipäevast, mida ähvardab kohutav läbikukkumine. Väliselt on kõik justkui korras: peoruum on uhkelt kaunistatud, külalised on naljakates loomakostüümides, sünnipäeva alguses paika pandud nutitelefonides mängimise keeld tõotab päris mängimist, vahvad kingitused ootavad laste tähelepanu, kuid midagi olulist jääb puudu. Mis see siis on?

Siiski võib kindel olla, et Fredi sünnipäeval avastatakse ühe peo õnnestumise tõeline retsept ja sõpruse kui kõige olulisema kingituse tegelik väärtus.

Loo autor ja lavastaja on Liisu Krass ning tükk on mõeldud lastele vanuses 3–12 aastat.

Mängivad Grete Jürgenson, Getter Meresmaa, Martin Tikk, Karl Sakrits, Karl Robert Saaremäe, Märten Matsu, Mihkel Vendel ja Tanel Ting.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles