Teater kutsub terrassile, Rahvaaeda ja Palmse moonakatemajja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teatrimaja.
Rakvere teatrimaja. Foto: Ain Liiva

Juulikuus ootab Rakvere teater külla terrassile, Rahvaaeda ja Palmsesse, toimetama töötubadesse ja jälgima installatsiooni valmimist.

Rakvere teatrikohviku terrassil tegutseb täna ja homme tuntud kunstnik Alvar Reisner, kelle käe all valmib “Maailma parim installatsioon”. Selles kasutatakse ära kõik, mida leitakse teatri laoruumidest. Valminud kunstiteos kingitakse hiljem Karepal asuvale Sagritsa majamuuseumile.

Rakvere teatris avatakse homme kell 17.30 maailma parim töötuba “Taimne toitumine kui elustiil”.

Koolitaja on Kätlin Kalling, armastaennast.com blogi autor. Kohapeal meisterdatakse üheskoos soolaseid ja magusaid taimseid hõrgutisi.

Juttu tuleb toiduvalikute sügavamatest põhjustest. Uus menüü viib uude maailma, kus tuleb silmitsi seista identiteedimuutuse ja teistsuguste väljakutsetega.

3. juulil kell 16 tehakse kitsejuustutegu koos Marge Salumäega. Iga osaleja saab juustuteos vähemalt kaks tundi näppupidi sees olla, retsepti, mis sobib ka lehmapiimale, ja isetehtud juustukera.

1., 3. ja 4. juulil kell 15 mängivad Art Café hoovis TÜ Viljandi kultuuriakadeemia 11. lennu näitlejatudengid lastelavastust “Sünnipäevapidu”, mille autor ja lavastaja on Liisu Krass.

Rahvaaias antakse 2. juulil kell 14 “Maailma parima küla” lisaetendus, et kiiresti välja müüdud lavastust saaks vaadata veel 400 teatrihuvilist.

Palmse mõisa moonakatemajas mängitakse veel kuus korda eelmise suve menukit, Sakari Pälsi lavalugu “Mina olin veel väikene”. Peaosades on publikulemmik 2015 Saara Kadak ja eelmise aasta parima naisnäitleja auhinna nominent Marin Mägi-Efert, kes on kehastunud vigurväntadest poisikluttideks.

Täies koosseisus on esindatud ansambel Kõrsikud, kes on laval nii näitlejate kui muusikutena.

Ja siis tuleb teatril suvepuhkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles