Vao küla suurimaks probleemiks on provokatsioonid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vao küla elanike jaoks on muutunud tõsisemaks probleemiks varjupaigataotlejate vastu tegutsevad provokaatorid.
Vao küla elanike jaoks on muutunud tõsisemaks probleemiks varjupaigataotlejate vastu tegutsevad provokaatorid. Foto: Margus Ansu

Väike-Maarja vallavanema Indrek Kesküla kinnitusel on Vao küla elanike jaoks muutunud kõige tõsisemaks probleemiks varjupaigataotlejate vastu tegutsevad provokaatorid, kes ise piirkonnas ei ela ning keda tegelikult ei huvita, mis mured külas on.

“Täna on üks oluline teema turvalisus, aga mitte varjupaigakeskuse ja külaelanike vaheline, vaid pigem käivad inimesed väljastpoolt Väike-Maarja valda provotseerimas ja probleeme tekitamas. Ka politsei peab rohkem ressurssi piirkonda panustama, aga seda ressurssi on igal pool mujal ka vaja,” rääkis Kesküla, kelle sõnul on probleem paisunud viimase kuuga.

“Sõidetakse kohale, pannakse muusika põhja, kutsutakse teise nahavärviga inimest enda juurde, kui ta ei soovi tulla, siis käivad sinna mõned “ilusad” sõnad juurde. Otsitakse probleeme, mitte ei taheta neid lahendada,” tõi vallavanem Indrek Kesküla näiteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles