Repliik: Vabasse õhku

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Kaljuvee.
Kristel Kaljuvee. Foto: Meelis Meilbaum

Ümisedes ansambel Ursula viisijuppi: “Suvi käes ja linnast tahan ära sõita ma, tahan sinna, kus on maasikad,” tunnen, kuidas päikesekiired mind paitavad. Selle nädala mõnusad soojad ilmad andsid märku, et nüüd on küll suvi meie lävele jõudnud.

Suve saabumine tähendab alati ka rohkeid mõnusaid väliüritusi. Kes läheb kontserdile, kes teatrisse, kes muuseumisse. Valikut on. Eile alustas Sagadis traditsooniline muuseumiööde sari, kus sel aastal võib nautida muusikat, filmi, maalinäitusi. Miks mitte ühendada mitu head asja ning hingata sisse sealset kultuurist pakatavat õhku, mis täidab ka kõige suurema kunstiarmastaja kopsud mõnusa kultuurisurinaga?

Tegelikult ei ole ju oluline, kuhu seda üürikest, aga kaunist Eestimaa suve nautima läheme. Kõige oodatuma aastaaja saabumist on kuni varbaotsteni tunda ka siis, kui end tavapärasele õhtusele jalutuskäigule seame. Ükskõik, milline variant peale jääb, tahaks lihtsalt vabasse õhku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles