Omniva paigaldab Väike-Maarjasse pakiautomaadi

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Post24 pakiautomaat. Pilt on illustaratiivne.
Post24 pakiautomaat. Pilt on illustaratiivne. Foto: Liis Treimann/Postimees

Sel nädalal algab Omniva pakiautomaatide Eesti võrgustiku laiendamine. Pakiautomaadid avatakse seitsmes asulas, kus varem pakiautomaati polnud.

Lääne-Virumaal paigaldatakse uus automaat 8. juuliks Väike-Maarjasse. See hakkab asuma Grossi poe juures.

“Pakiautomaatide asukohad püüame valida nii, et need asuksid võimalikult käidavates kohtades, kus inimesed nagunii oma igapäevatoimetusi teevad,” ütles Omniva kommunikatsioonijuht Kadri Tonka.

Asulad, kuhu uued automaadid paigaldatakse, valiti piirkonna varasemaid pakimahtusid analüüsides ning arvestusega, et need on piisavalt suured, õigustamaks lisaväljastuskanali paigaldamist.

Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla leidis, et pakiautomaati on Väike-Maarjasse väga vaja.

“Väike-Maara vallavalitsuse hoone esimesel korrusel asub postkontor ning me näeme, kui palju on selle külastajaid. Pakiautomaadi teenus võimaldab kiiremini ja ka odavamalt Eestis pakke saata ja vastu võtta,” sõnas Kesküla.

Rakvere Põhjakeskuse pakiautomaati lähiajal laiendatakse, sinna tuleb pakilahtreid juurde.

Alates 1. juulist on kõikidel Itella SmartPOSTi pakiautomaatidel üle Eesti klientidele kasutamiseks XS suuruses kapid. Nii saavad kliendid senisest soodsamalt saata ja vastu võtta pisipakke ja maksikirju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles