Eleriin Sild: “Ma olen oma riigi nägu”

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eleriin Sild Miss Eurasia võistlustel Türgis.
Eleriin Sild Miss Eurasia võistlustel Türgis. Foto: Erakogu

Päikesekarva kampsun paistab teatrimaja kohviku hallide toonide keskel kohe silma. Mulle viipab särtsakas punapea, kelle ees on suur praetaldrik. See naerusuine Rakverest pärit neiu on “Reporteri” ilmatüdruk, kes hiljuti saabus tagasi missivõistluselt Türgist. Seal esindas ta, üllatus-üllatus, Soomet.

Sa tulid just tagasi Türgist Miss Eurasia võistlustelt. Räägi, kuidas selline asi sai juhtuda, et Eesti tüdruk esindab Soomet.

Soomel ei olnud kedagi sinna võistlusele saata. Korraldajad otsustasid, et kuna Eestis on ilusad inimesed ja me oleme naaberriigid, siis saadetakse meilt kaks tüdrukut. Kumb meist saab kaela Soome sildi, selgus tegelikult alles koha peal. See oligi väga naljakas, et alguses end tutvustades ma ei teadnud, mis riiki öelda ja jäin totakalt vahtima. Siis keegi õnneks ütles, et sa oled see Soome tüdruk. No okei, ma olen siis see Soome tüdruk. (naerab)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles