Tamsalu vald otsib hooldekodu rajamiseks investoreid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vajangu kooli baasil tõenäoliselt hooldekodu ei rajata.
Vajangu kooli baasil tõenäoliselt hooldekodu ei rajata. Foto: Meelis Meilbaum

Vallavolikogu võttis möödunud nädala istungil vastu otsuse alustada läbirääkimisi võimalike investoritega Tamsalu valla hooldekodu rajamiseks. Mais toimunud volikogu liikmete ümarlauas arutati, kui suurt huvi võiksid hooldekodu loomise vastu ilmutada ettevõtted ning millised võimalused oleks investoreid kaasata.

Varem on kaalutud hooldekodu rajamist Vajangu põhikooli juurde, mis alates järgmisest aastast jätkab kuueklassilisena. Koolihoone tühjaks jäävaid ruume saanuks efektiivselt ära kasutada. Hiljutisest tasuvusprojektist selgus aga, et Vajangule hooldekodu loomine tuleks kallis. Volikogu esimehe Vardo Arusaare sõnul on hooldekodu rajamine koolihoonesse Tamsalule üksi üle jõu käiv, mistõttu kaalutakse hooldekodu asukohaks muid võimalikke variante. “Me ei ole nii rikas vald, et võiksime võtta kaks miljonit eurot laenu. Seetõttu tulebki otsida potentsiaalseid investoreid,” selgitas Arusaar otsuse tagamaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles