Mosambiigi säravad lapsesilmad

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida jutustavad need pilgud, naeratused, tõsised ilmed, kelmikused, edvistused? Triinu Siku fotonäitusel “Minu mosambiik - mustad maasikad” leiab vaataja vastuse piltidele ja endasse  vaadates.
Mida jutustavad need pilgud, naeratused, tõsised ilmed, kelmikused, edvistused? Triinu Siku fotonäitusel “Minu mosambiik - mustad maasikad” leiab vaataja vastuse piltidele ja endasse vaadates. Foto: Kasper Mäe

Suured selged silmad vaatavad otse südamesse. Mosambiigi mustade maasikate siirad naeratused, kelmikad ilmed ning sekka väike nutujorugi jutustavad Aafrika hingest.

Pitsakohvikus Päts avatud Triinu Siku fotonäitus “Minu Mosambiik – mustad maasikad” näitab avala naeratuse ja kõiketeadvate silmadega laste portreepilte.

Need on Mosambiigi pealinna Maputo ühe äärelinna lasteaia põnnid, kes oskavad nüüd laulda eesti keeles ja tantsida “Kaera-Jaani”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles