Hoidkem end Vao osas vaos

, Vao külakogukonna liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rõõm on tõdeda, et paljukirutud ja -kardetud ühissõit Vao küla toetuseks ei toonud kaasa ühtegi korrarikkumist. Tühja müra on rohkem, kui tuliratsud mootoritega tekitasid.

Õhkkond Vao vahel oli vaoshoitud ja sõbralik, keegi rusikatega ei vehkinud. Tegemist ei olnud protesti-, vaid toetusaktsiooniga. Ei Vao ratsapäeva ega ühissõidu korraldamisega ole seotud ükski erakond ega poliitiline rühmitus. Kohal oli palju inimesi, kes ütlesid, et oleks nagu kooli kokkutulekule sattunud.

Marju Metsman, Väike-Maarja muuseumi juhataja, kirjutas oma Facebooki-lehel: “Päeva melu kinnitas taas, et maailm ei ole mustvalge. Vaol ei ole meediaveskite lugu, vaid on ürgoru, talude ja mõisa, majandi, ratsaspordi lugu 1965. aastast ja motospordi lugu ning palju teisigi. Just tänu neile lugudele ja neid rääkides võimegi end Vaos hoida!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles