Argo Aadli: “Mind käivitab positiivsus ja headus”

Marju Lina
, korrektor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaalist “ENSV” tuttav miilits Jüri on Tallinna Linnateatri näitleja Argo Aadli (35), kes on pärit Kundast ja elus saavutanud rohkem, kui ta eales loota oleks osanud.
Seriaalist “ENSV” tuttav miilits Jüri on Tallinna Linnateatri näitleja Argo Aadli (35), kes on pärit Kundast ja elus saavutanud rohkem, kui ta eales loota oleks osanud. Foto: Erakogu

Seriaalist “ENSV” tuttav miilits Jüri on Tallinna Linnateatri näitleja Argo Aadli (35), kes on pärit Kundast ja elus saavutanud rohkem, kui ta eales loota oleks osanud. Kui Argo keskkoolis õppis, siis oli intervjueerija tema klassijuhataja ja emakeeleõpetaja. Kuidas sa teda siin ikka teietad.

Oled 13 aastat olnud Tallinna Linnateatri näitleja. Selle ajaga on Sinu taskusse tublisti preemiaid kogunenud: mitu Linnateatri kolleegipreemiat parimale meesnäitlejale, mitu publiku lemmiknäitleja preemiat, tunnustused festivalidelt ... Mis tunnet need tekitavad?

Ma ei tunne ühtegi inimest, kellel puuduks vajadus olla tunnustatud ja ses suhtes pole ma mingi erand. Minu jaoks on see edasiviiv jõud ja preemiad innustavad mind väga. Mul on väga hea meel, kui kellelegi minu töö korda on läinud ja ta julgeb seda ütelda. Olen sedasorti inimene, keda käivitab positiivsus ja headus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles