Miks Mihkel Mehiste hoidub kogu tõest?

, Väike-Maarja vallavanem
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja vallavanem Indrek kesküla.
Väike-Maarja vallavanem Indrek kesküla. Foto: Arvet Mägi

Kevadest on pagulaskvootide teema kuum nagu Soome saun. Meediamaastikul visatakse löövate pealkirjade abil leili juurde ning sisusse ei jõutagi enam süüvida, oluline on klikkide arv.

Ma ei tea Väike-Maarja vallas ühtegi inimest, kes toetaks massilist immigratsiooni. Samas proovib kohalik noor poliitik Mihkel Mehiste (varasemalt reformierakonna ridadesse kuulunu ja nüüd IRLi nimekirjas volikogusse kandideerinu) jätta muljet vastupidisest ning valitsuses ja riigikogus käsitletavat teemat ka Vao külas lõkkele puhuda.

Riigikogu ELi asjade komisjoni seisukoht (12.06.2015 ELAK protokoll): “ELis tekkinud rändekriisi lahendamisel tuleb enim tähelepanu pöörata inimkaubanduse vastu võitlemisele ning inimsmugeldajate tegevuse tõkestamisele. Seega tuleb esmajärjekorras tegeleda rändeprobleemide algpõhjustega, kuna üksnes tagajärgedega tegelemisega, paigutades või asustades inimesi lihtsalt ümber, me pigem soodustame inimkaubitsejate tegevust. Seetõttu on oluline aidata hättasattunud riike põgenikelaagrite loomisel ja humanitaarabi andmisel.” Mõistlik. Kui paljud Eesti elanikud sellise otsusega nõus on? 100%? Sellest Mihkel Mehiste vaikib, sest see ei lähe kokku tema võitlusväljaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles