Evelin Võigemast saabub bändi ja bluusiga

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Särav Evelin Võigemast ja Raul Ukareda Band tulevad Rakverre bluusi laulma.
Särav Evelin Võigemast ja Raul Ukareda Band tulevad Rakverre bluusi laulma. Foto: Sven Tupits

Evelin Võigemast üllatab publikut rocki- ja bluusivõtmes B.B. Kingiga ning mitmel muul moel. Raul Ukareda Bandi solistina saab teda kuulda ja näha 18. juulil kell 20 Rakvere linnuse hoovis.

Raul Ukareda ansamblile tõi mullu Sõru Jazzil antud võimas kontsert festivali korraldajalt Guido Kangurilt ettepaneku astuda üles mastaapsema bluusi- ja rock’ikavaga. “Idee oli haarav, kuid meil puudus solist. Mõeldes võimalikele variantidele ja arutades asja Guidoga tuli esimese ja ainsa kandidaadina pähe Evelin,” nentis Ukareda.

Raul Ukareda sõnul polnud vaja pikemalt mõelda, kuna Evelin Võigemast on tore ja särav isiksus. “Olen teda näinud laulmas eri projektides ja ta on alati väga hea mulje jätnud. Isegi need grotesksed rollid näosaates olid väga vahvad, vähemagi maitsevääratuseta. Kui suurepäraselt ta sealjuures laulis, oli omaette klass,” rääkis muusik. “Eelmisel suvel Ivo Linna juubelituuril oli ta üks paremaid kui mitte parim külalislaulja,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles