Tünnisõit polegi nii lihtne: hulk tünne läks võistlustel ümber

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tünnisõiduvõistlustel ei jõudnud sugugi kõik võistlejad õnnelikult finišisse, sest hulk tünne läks ümber. Kaldale jõuti ujudes. See aga tünnisõitjaid ei kurvastanud, sest eelkõige oli tegemist siiski lõbusa meelelahutusega.
Tünnisõiduvõistlustel ei jõudnud sugugi kõik võistlejad õnnelikult finišisse, sest hulk tünne läks ümber. Kaldale jõuti ujudes. See aga tünnisõitjaid ei kurvastanud, sest eelkõige oli tegemist siiski lõbusa meelelahutusega. Foto: Eva Klaas

Palju on vaieldud selle üle, kui tõsiseltvõetavad spordialad on tünnisõit ning ka näiteks naisekandmine, milles hulk aastaid Väike-Maarjas võistlusi peeti.

Eelkõige on tegemist küll meelelahutusega, kuid tünnisõitki nõuab omajagu osavust ning sportliku vormi.

Tänavu tünnisõidu võistlustel osalenud Aafrika mandrit esindanud varjupaigataotlejate keskuse elanikel, kahel Sudaanist ja ühel Egiptusest pärit osalejal tuli kõigil lõpetada võistlus ujudes. Egiptuse mehel õnnestus siiski pool võistlusmaast edukalt läbida. Aga ebaõnn võib tabada igaüht, ka paarissõiduvõistlustel osalenud ühe Eesti võistkonna tünn läks ümber. Kõigil, nii vaatajatel kui kaasalööjatel oli lõbus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles