Noored lõhkusid Lääne-Virumaal BMW

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuivõrd sõiduki ostmine on võimalik ka interneti teel, võib hea tehingu asemel juhtuda, et auto on niivõrd kehvas seisus, et sellega ei ole võimalik isegi Eestisse sõita. Foto on illustreeriv.
Kuivõrd sõiduki ostmine on võimalik ka interneti teel, võib hea tehingu asemel juhtuda, et auto on niivõrd kehvas seisus, et sellega ei ole võimalik isegi Eestisse sõita. Foto on illustreeriv. Foto: Kasper Mäe

Laupäeval tiirutas Haljala rahvamaja esisel platsil BMWga ebakainena tundunud noormees, kes põletas hoolega auto rehve.

Üks abielupaar käis noormeest ja tema sõpru korrale kutsumas ning kohale kutsuti ka politsei. Korrakaitsjad jõudsid aga sündmuskohale siis, kui olukord oli rahunenud.

Pühapäeval oli sama kamp tagasi. Koos sõpradega võeti autost veel viimast - sõideti selle katusel, peksti sisse klaasid ja rehvid sõideti nii läbi, et ainult veljed kõlisesid.

Esimene kõne politseile pühapäeval tehti kell 19:45. Kui helistati numbrile 112 möödus 40 minutit, enne kui jõudis Haljalasse väidetavalt ainuke maakonnas olnud politseipatrull.

“Jõudsin küll oletatavalt joobes juhiga autole järgi sõita, aga minu sõidukiirus polnud piisav, et neile järgi jõuda,” kurtis Haljala elanik.

Nüüd seisab see puruks pekstud auto Haljala rahvamaja platsil ja pakub "silmailu" nii noortele kui ka vanadele uudistajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles