Looduse vingerpuss katkestas ootamatult laisa laupäeva

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidu tänaval tõstis tuul lendu mitu katust. Esimesed uudistajad jõudsid kohale kiiresti. Sama päeva õhtuks oli linn juba šokituriste täis.
Võidu tänaval tõstis tuul lendu mitu katust. Esimesed uudistajad jõudsid kohale kiiresti. Sama päeva õhtuks oli linn juba šokituriste täis. Foto: Aleksander Pritsik

Täna möödub 15 aastat keeristormist, mis üle Rakvere tuiskas ja paraku ka ühe inimelu nõudis. Saatuse irooniana juhtus traagiline õnnetus Tuule tänaval.

Hukkunu naabruses elav Tiina Polluks näitas õhus lennanud prussilt tabamuse saanud mehe maja poole ning osutas mõlgile plekkkatuses, mis tornaadot meenutab.

Ise Polluks tormist suurt midagi ei mäletagi. Tegelikult juhtus see tema sünnipäeval ja külaliste ootel oli tegemist omajagu. “Õues olid puuoksad ja garaažide katustest lennanud pilpad nagu odad maa sees püsti,” kõneles naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles