Uljaste triatlonil võidutses taas Jaanus Undrest

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksudistantsilt saabus Undrest (oranžis) turvalises eduseisus konkurentide ees ning võttis kolmanda järjestikuse võidu.
Jooksudistantsilt saabus Undrest (oranžis) turvalises eduseisus konkurentide ees ning võttis kolmanda järjestikuse võidu. Foto: Erakogu

Järjekorras 17. Uljaste triatlonil näitas kõikidele konkurentidele selga Sõmeru mees Jaanus Undrest, kes pärast viiendana veest väljumist rebis rattadistantsil ette ning enam kaasvõistlejaid ligidale ei lasknud.

Pühapäeva keskpäeval Uljaste järve kaldal stardipaugu saanud Uljaste triatlonil haaras 670meetrisel ujumisdistantsil liidripositsiooni Aivar Veri. Järgmistena väljusid veest õrnema soo esindajad Eleri Etverk ning Sandra ja Kairi Schmidt, jättes hilisema võitja rohkem kui poole minuti kaugusele.

Rattasõidu paremusjärjestuses dikteeris kindlalt juba Undrest, kes võib triatloni rada kodurajaks nimetada, kuna on eri aastatel võistlusest osa võtnud rohkem kordi, kui on ühel käel sõrmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles