Nädala kaja: Tulemise valu ja mängu ilu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Viita-Neuhaus.
Anu Viita-Neuhaus. Foto: Marianne Loorents

Olin sel nädalal keskerakonna koosolekul ja Galojani vabanemise juures, viibisin Kaljuranna ametivande andmisel ja hädalisena Kreekas. Ehkki ma päriselt kuskil kohal ei olnud, hulpisin meedia kaudu neis teemades. Hüppasin läbi taevast ning põrgust.

Vedasin Vabaduse tänavale valgeid jutte. Keksukasti ülemisele osale kribasin “taevas” ja alumisele “põrgu”. Sinna “taevasse” hüppasin sisse ja sealt välja. Tagasitulek “taevast” oli samasugune nagu sinna minekki. Kriipsu puudutada ei tohtinud ...

“Olen tubli ja tulen jälle teie ette,” teatas taas avalikkuse ette saabudes mees, kes on läbi käinud nii taevast kui põrgust. Külaskäik kalmistule, erakonna juhatuse koosolek, kohtumine Ossinovskiga  – kõik see pani inimesi küsima: kas Edgar Savisaar ongi tagasi? Võimsaimatki riiki on ratastoolist juhitud, mis siis maailma mõistes pisikest linna või erakonda vedada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles