Hullud tšellomängijad ootavad päikeseloojangu kontserdile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
C-JAM annab päikeseloojangu kontserdi järgmise kolmapäeva hilisõhtul Käsmus.
C-JAM annab päikeseloojangu kontserdi järgmise kolmapäeva hilisõhtul Käsmus. Foto: Internet

Kolmapäeva õhtul kell 22 astub Käsmu meremuuseumi õuel publiku ette tšellokvartett C-JAM päikeseloojangu kontserdiga “Crazy Cellos”.

Otsekui nelja puidust vaiaga südamesse – nii tõsiselt rokivad neli tšellisti laval. Geniaalsed ja unustamatud meloodiad, hoogne ja aktiivne esitus ning loomulikult naudingut pakkuv vahetu humoorikas õhkkond.

C-JAM on koos mänginud juba üle kümne aasta ning nende sõnul on pidev klassikalise ja pop-rock-muusika ühendamine hoidnud neid värsketena. Veel pole õnneks maailmas leitud ka kohta, kus nende eripära ei pääseks löögile. Professionaalsus mitmes vallas on teinud neist koosseisu, mis järjekindlalt rikastab ja avardab inimeste muusikalist meelt.

C-JAM ehk Pärt Tarvas, Tõnu Jõesaar, Margus Uus ja Levi-Danel Mägila ootavad oma kontsertidele avatud meelega toredaid inimesi igas vanuses, kellega koos meeldivalt õhtuid veeta.

Oodatakse kõiki, kes on juba aastaid nende etteasteid nautinud ja ka loomulikult uusi elamuste otsijaid, sest kõlama hakkavad lisaks paljudele tuntud hittidele ka uhiuued muljetavaldavad teosed bändi üha suurenevast varasalvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles