Võsu Jazzil saab osaleda Rootsi kuningliku akadeemia töötoas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu rannahoone.
Võsu rannahoone. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Pühapäeval ja esmaspäeval toimuva Võsu Jazz’i raames on avatud Rootsi kuningliku akadeemia õpitoad ja seminarid, mida korraldavad selle kõrgelt hinnatud kooli õpetajad ja festivalil esinevad artistid.

Kahe päeva jooksul tutvustavad oma ala professionaalid jazz’i põhitõdesid, annavad ülevaate selle muusikasuuna ajaloolisest taustast ning õpetavad huvilisi pilli mängima.

Õpitubadest ja seminaridest osavõtjatel on suurepärane võimalus tutvuda ja vahetada kogemusi jazz-muusikutega ning täiendada oma muusikateadmisi. Vestlusringis arutletakse päevakohastel ja huvitavatel teemadel, näiteks muusiku elukutse ning tänapäeva tiheda konkurentsiga muusikamaailmas läbilöömise võimaluste üle.

Oodatud on igas vanuses huvilised asjaarmastajatest tegevmuusikuteni.

Töötuba viivad läbi Rootsi kuningliku akadeemia õpetajad Ola Bengtsson ja Jan Adefelt ning muusikud Björn Arkö, Andrei Kondakov, Jim Schneider, Tuulikki Bartosik ja Võsu Jazzi peakorraldaja ning idee autor Rickard Malmsten.

Pühapäeval on Rootsi kuningliku akadeemia õpituba avatud kella ühest poole kolmeni ning esmaspäeval kahest poole neljani.

Õpituba saab külastada Võsu rannahoones, festivalipassi omanikud saavad seal osaleda tasuta, muidu huvilistele on pilet 4 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles