Moe mõisas kõlab barokkmuusika

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moe mõisas kõlab barokkmuusika.
Moe mõisas kõlab barokkmuusika. Foto: Mait Jüriado

Kontserdiagentuur Corelli Music korraldab kontserdisarja “Eesti mõisad”, mille käigus peetakse kontsert ka Moe mõisas. Sarja eesmärk on koguda toetust Rogosi mõisa kooli pillifondi toetuseks.

Moe mõisas toimub kontsert 24. juulil kell 18, pärleid barokiaja muusikast esitavad barokk­ansambel Corelli Consort, Telemann jt. Ansamblid esitavad palu ajastu pillidel.

Esimest korda muusikasarja ajaloos on kontserdikavas ka helilooja Rein Rannapi uudisteos. Klavessiinikontserdi kannab ette klavessinist Imbi Tarum.

Kontsertide vahele jääva aja sisustab kunstiajaloolane Jüri Kuuskemaa, kes harib publikut, rääkides mõisate arhitektuurist ja ajaloost.

“Eesti mõisad” toimub sel suvel 17. korda. Igal kontserdil on avatud annetuskastid ja toimuvad heategevusmüügid. Moe mõisa oodatakse publikut alates kella 16st. Enne kontserti saab tutvuda viinavabriku ajaloo ning muuseumiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles