Algasid uue mängufilmi “Teesklejad” võtted

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Toomla.
Vallo Toomla. Foto: Internet

Esmaspäeval algasid Murastes uue Eesti mängufilmi, psühholoogilise draama “Teesklejad” võtted. Filmi režissööriks on Rakverest pärit Vallo Toomla, peaosalisi kehastavad Mirtel Pohla ja Priit Võigemast.

Režissöör Vallo Toomla, kelle jaoks “Teesklejad” on mängufilmidebüüt, ütles, et esimene võttepäev läks kenasti: oldi graafikus, ilm oli hea, meeskond usin ning näitlejad heas vormis. Toomla on varem tuntust kogunud oma tudengifilmidega (tema esimene lühifilm “Morbius” valiti PÖFFi lühifilmide festivali “Sleepwalkers” parimaks filmiks ).

Vallo Toomla sõnul on mängufilmi ettevalmistuse maht võrreldes lühifilmiga kordades suurem – ta on tegelenud selle projektiga juba kaks aastat. “On olnud aega vaagida,” märkis Toomla ja lisas, et mõnes mõttes on lühifilmi teha keerulisem, kuna võttepäevi on vaid 3-4 ning ühe päevaga tuleb filmida kolmandik tervikteosest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles