Allkiri all: Rannar Raap liitus Tarvaga

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Raap esiplaanil.
Rannar Raap esiplaanil. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Eile õhtul sai allkirjastatud leping, millega pikka aega Pärnus pallinud tagamängija Rannar Raap liigub uuel hooajal Rakvere Tarva ridadesse.

Rannar Raap rääkis, et kuigi teda on juba varemgi Tarvasse kutsutud, pole ta seni seda võimalust kasutanud. Sel aastal aga tundis, et ongi ehk liiga kauaks ühte klubisse pidama jäänud. Rannar on noortekoondises Andres Sõbra käe all treeninud ja mänginud ning talle meeldib peatreeneri suhtumine - ole ise mees ja tee! Tarvas loodab ta leida oma niši mängus. Rakvere fännidest arvab mees hästi ning usub ka, et ka Pärnu fännid teda ei unusta ja mõistavad, et see otsus oli tema jaoks hea samm karjääris edasi astumiseks.

Tarva peatreener Andres Sõber ütles, et Rannar jäi talle juba U20 koondisest meelde kui atleetlik noormängija. "Inimesena on ta selline positiivne ja normaalne tüüp, " rääkis Sõber,"usun, et temaga saab asju hästi ajada."

Rakvere Tarval on lepingud sõlmitud veel ka David Haughotni ja Reinis Strupoviciga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles