Farmi kavandab piimapulbritehast

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Farmi Piimatööstus peab plaani ehitada uus piimapulbri tootmise tehas.
AS Farmi Piimatööstus peab plaani ehitada uus piimapulbri tootmise tehas. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

AS Farmi Piimatööstus peab plaani ehitada uus piimapulbri tootmise tehas, kuid veel ei ole paigas, kuhu see tulla võiks. Piimatööstuse juhataja Valdis Noppel sõnas, et Rakvere vanasse piimatööstuse hoonesse see ära ei mahuks.

“See on liiga suur asi, mis ei saaks keset linna toimida,” põhjendas Noppel. Tehase rajamine on praegu alles nii-öelda paberil, kindlat sihti paigas pole. Tehase valmimist mõjutab ka Venemaa toiduembargo. “Piimatootjateni jõudis kriis varem, meile on see inertsiga jõudnud,” selgitas juhataja.

Ta ütles, et idee on ettevõttel tükk aega mõtteis olnud, kuid ilma toeta on sellise projekti käimalükkamine üpris ebatõenäoline. Nii avaldas Noppel ka lootust, et kui valitsusepoolne abimeede käiku peaks minema, läheks see neile, kel reaalne varasem kogemus ja tugev renomee, ühistuline propaganda teeb töösturitele aga muret.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles