Tapal tegutseb sel suvel õhtuti Lehvivate Seelikute Klubi

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Tali (vasakul) mõõtmishoos ning Silva Sumla rõõmsalt juhendamas.
Marika Tali (vasakul) mõõtmishoos ning Silva Sumla rõõmsalt juhendamas. Foto: Heili Pihlak

Tapa kultuurikojas koguneb kümmekond naist õhtuti õmblemise suvekooli. Kultuurikoja juhataja Heili Pihlak rääkis, et nad on soetanud projektide abiga paar õmblusmasinat, mis suvel jõude seisid, ja et need päris rooste ei läheks, tekkis mõte korraldada õmblusõhtuid.

“Suvi on vihmane ja mis ikka niisama kodus passida. Esitasin Facebookis küsimuse, kas oleks õmblushuvilisi, ning sain väga positiivse vastukaja – kohale oldi valmis tulema isegi Tartust, ehkki neil soovitasin siiski mõne lähema kursuse leida,” jutustas Heili Pihlak.

Huvilisi oli valmis juhendama Tapa lasteaia Pisipõnn majandusjuhataja Silva Sumla, kes on ise õppinud rätsepaks.“Panime endile nimeks Lehvivate Seelikute Klubi, sest õmbleme lapi- ja satsiseelikuid,” rääkis Pihlak ning märkis, et plaan on seelikud ülejärgmiseks nädalavahetuseks – Tapa linna päevadeks – valmis saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles