Heategevusfond pakub virumaalastele toetust

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-Piima juht Jaanus Murakas.
E-Piima juht Jaanus Murakas. Foto: Andres Haabu

Heategevusfondi MTÜ Koos Laste Heaks juhi Toomas Palu sõnul on igaühel juuli lõpuni võimalik saata ideid, et aidata fondi raha eest Lääne-Virumaa laste spordi- ja vaba aja veetmise võimalusi parandada.

Toomas Palu sõnul saab taotluse esitada 31. juulini veebilehel epiim.ee/kampaania ning ankeedi täitmine võtab vaid mõne minuti.

“Meil on koos E-Piimaga läbiviidava heategevuskampaania jaoks kümneid tuhandeid eurosid, millega kohalikud väiksemad projektid teoks teha,” ütles Palu.

Esitamiseks sobivad kõik spordi- ja vaba aja veetmisega seotud ideed. Toetus peaks jääma kuni 3000 euro piiresse ning projekt tuleb ellu viia käesoleva aasta lõpuks.

Laekunud sooviavalduste seast teeb valiku žürii, kuhu kuuluvad Jaanus Murakas, Toomas Palu, Elle Kull ja Hanna-Liina Võsa.

Raha heategevuseks annab kohalikke põllumehi ühendav piimatööstus E-Piim, mille igalt juulis ostetud juustu- ja võipakilt läheb fondi kümme senti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles