Politsei soovitab Võsu Rannafestil osalejatel olla tähelepanelikum

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsule kavandatakse vee- ja vabaajakeskust.
Võsule kavandatakse vee- ja vabaajakeskust. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Seoses nädalavahetusel toimuva Võsu Rannafestiga on oodata rannakülla palju inimesi üle terve Eesti. Selleks, et festivalil osalejad saaksid meeldivalt aega veeta, tuleb olla tähelepanelik nii enda kui ka teiste suhtes.

1. augustil toimub Võsu rannas iga-aastane suurüritus, mil piirkonda on oodata palju inimesi. Festivalile tullakse nii jala kui ka erinevate sõiduvahenditega.

„On väga oluline, et festivalile tulijad pööraksid tähelepanu liikluskorraldusmärkidele ja pargiks vastavalt kehtivale korrale,“ rääkis Rakvere politseijaoskonna piirkonnavanem Kristi Fuchs. „Igal aastal on Võsul probleeme parkimisega ja seda just nende sõidukijuhtide tõttu, kes eiravad liikluskorraldusvahendeid.“ Piirkonnavanema sõnul on sõidukitega tulijatel võimalik kasutada avalikke parklaid ja vältida selliselt tänavate ning teiste autode kinniparkimist.

Selleks, et kõik saaksid suurüritust turvaliselt nautida on politsei väljas suuremate ressurssidega. „Suvistel üritustel on alkohol paratamatult paljude jaoks lahutamatu kaaslane, mis võib liigtarvitamisel kaasa tuua õnnetuse. Et pidulised jõuaks turvaliselt koju, võiks iga seltskond leida enda seast ühe sõidukijuhi, kes teistel sõpradel silma peal hoiab ja vajaduse korral on kaine autojuht,“ sõnas piirkonnavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles