Triatlonil osaleti pintsakuga ning nõukaaegse rattagagi

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujumisdistantsilt naasnud sportlased kehastusid vahvateks triibikuteks ning suundusid koos rattarajale.
Ujumisdistantsilt naasnud sportlased kehastusid vahvateks triibikuteks ning suundusid koos rattarajale. Foto: Merly Raudla

Laupäeval võisid Väike-Maarja valla inimesed kasutada elukohajärgset privileegi ja osaleda Ebavere Kange triatlonil. Ilmataat aitas ürituse õnnestumisele kaasa ning juubeliüritusel osales rekordarv spordisõpru.

Laupäeva õhtupoolikul oli Äntu paisjärve ääres tavapärasest rohkem sebimist – järvevees pakkusid suured kolmnurksed poid aerupaatidele seltsi, teeääred olid autosid täis pargitud ning kõikjal sagisid inimesed. Osa neist oli ujumisriietes, teised fotoaparaatidega varustatud.

Enne Ebavare Kange triatloni stardipauku ootasid ujumisdistantsile pääsemist kaks suurt seltskonda. Suurema pundi moodustasid mehed, kel tuli ujuda 350 meetrit. Õrnema soo esindajatel, lastel ning veteranidel tuli ujuda 150 meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles