Üheeurosed bussipiletid jõuavad Rakvere-Tallinna bussiliinile

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taisto Liinid.
Taisto Liinid. Foto: Liis Treimann/Postimees

Alates 1. augustist on võimalik Taisto Liinide Rakvere-Tallinna bussiliiniga reisida kahe linna vahel ainult ühe euro maksva bussipileti hinnaga.

„Üheeuroseid bussipileteid hakkasime alates 1. juulist pakkuma juba Tartu ja Tallinna vahel reisimiseks ja nüüd alates 1. augustist saab ühe euro eest bussiga sõita ka Rakvere ja Tallinna vahel,“ ütles Taisto Liinide veokorraldaja Jan Landrat.

"Meie Rakvere-Tallinna bussiliin väljub iga päev Rakverest õhtuti kell 18.45 ja Tallinnast Rakverre kell 15.30. Üheeuroseid bussipileteid on igaks reisiks müügil piiratud arv ja neid saab ette osta juba praegu ainult internetikeskkonnast www.Tpilet.ee. Samuti alaneb bussipileti hind neile, kes ostavad pileti bussijuhilt või bussijaamast. Kui seni maksis Rakvere-Tallinn täispilet 6,50 eurot, siis nüüd maksab see kõigile 5,00 eurot."

„Üheeuroste bussipiletite pakkumiseks võtame üle seni odavlennunduses levinud piletite müügimudeli. Kes ostab bussipileti varakult ette, saab selle soodsamalt, viimasel hetkel bussijaamast piletit ostjad peavad maksma suurema summa," seletas Landrat.

"Kuna liinide teenindamine toimub suurte 50kohaliste liinibussidega, siis igale reisile jäi praegu vabu istekohti. Nüüd ongi bussiettevõttel valiku küsimus, kas jätta need istekohad vabaks ja võimaldada nii reisijatel näiteks mugavalt üle istmepaari istuda või panna need seni vabaks jäänud istekohad väga soodsa hinnaga müüki ja üritada bussil nii igale istekohale ka reisija saada. Keskmiselt ühe kuni kolme euro eest lähevadki nüüd müüki seni vabaks jäänud istekohad," selgitab Jan Landrat üheeuroste bussipiletite võimalikkuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles