Omadele toeks: hääleta Rakvere teater publiku lemmikuks

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teater.
Rakvere teater. Foto: Meelis Meilbaum/Virumaa Teataja

Homsest alates on teatrifestivali Draama lavastuste hulgast võimalik valida oma lemmik. Rakvere teater on festivalil esindatud Andres Noormetsa etendusega “3 õde”, mille peaosades mängivad Saara Kadak, Marin Mägi-Efert ja Anneli Rahkema.

Publikuhääletus avatakse homsest SIIN.

Veebis saab hääletada kuni 7. septembrini, mil Draama algab. Oma toetust saab aga näidata festivali ajalgi, kus peale igat etendust on võimalus hääletussedel täita.

Publiku lemmiku tiitli saajad saadetakse viiepäevasele inspiratsiooni- ja puhkusreisile Prantsusmaale Martelli konjakimõisa.

Kõikide hääletajate vahel loositakse välja ka kümme inimest, kes saavad auhinnaks järgmise aasta Draama festivali passid.

Festival valib Eesti teatri publikuauhinda esimest korda. Auhinna eesmärk on anda publikule võimalus valida Draama programmidest oma lemmik ning läbi selle tunnustada ühte lavastust ning teatritruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles