Kultuurikoja sein viib imedemaale

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loominguline ühendus Multistab korraldas Tapa noortele töötoa, kus nad said ise proovida grafitit (või tänavakunsti) teha. Noorte tööna valmis neli pilti, mida kõik huvilised saavad uudistada Tapa linnapäevade ajal.
Loominguline ühendus Multistab korraldas Tapa noortele töötoa, kus nad said ise proovida grafitit (või tänavakunsti) teha. Noorte tööna valmis neli pilti, mida kõik huvilised saavad uudistada Tapa linnapäevade ajal. Foto: Eva Klaas

Kolmapäeval said Tapa noored aimu, mis on grafitikunst ning kuidas grafitit teha, neljapäeval aga kaunistasid noored kunstnikud loovühendusest Multistab kohaliku kultuurikoja tagaseina.

Veel mõned päevad tagasi riivas 1993. aastal valminud Tapa kultuurikoja tagasein silma: oli kulunud, praguline ning lisaks oli sinna aegade jooksul mitmesuguseid sõnumeid soditud ja kirjutatud. Nüüd katab seina suur pilt, mis põhineb raamatu “Alice Imedemaal” motiividel.

Selle tegemiseks kulus loomingulise ühenduse Multistab noortel kunstnikel terve päev: hommikul kella üheksa paiku alustati ning õhtul umbes samal ajal lõpetati. Vahele jäid vaid mõned pausid söömiseks, puhkamiseks ning suuremate vihmahoogude möödumise ootamiseks. Seina pind krunditi ja valmistati grafiti tegemiseks ette juba eelmisel õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles