Sagadi puupäevad tutvustavad puuhoroskoopi ja mullaosakese teekonda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puupäevi on Sagadis peetud juba aastaid, kuid tänavu üllatatakse külalisi mitme uue atraktsiooniga.
Puupäevi on Sagadis peetud juba aastaid, kuid tänavu üllatatakse külalisi mitme uue atraktsiooniga. Foto: Arvet Mägi

Täna ja homme toimuvad RMK Sagadi metsakeskuses puupäevad. Mitmekülgse programmiga tasuta kogupereüritus keskendub tänavu seentele ja üllatab mitme uue atraktsiooniga.

RMK Sagadi metsakeskuse juhataja Krista Keeduse sõnul on tänavune vihmane suvi meelitanud välja põnevaid puuseeni. “Looduskooli seenetoas jagame teadmisi, mida saab teha seentega, mis süüa ei sünni. Igaüks saab seenepaberist meisterdada kauneid kaarte, lahendada seenesoki mõistatust ja minna seeneriiki mikromatkale,” lisas Keedus.

Uudse võimalusena saab tänavustel puupäevadel läbi käia mullaosakese avastusraja. “See on nutiseadmega läbitav rada-otsimismäng – üks mitmest põnevast nutikast avastusrajast Eesti eri paigus, mille kohta leiab rohkem infot veebikeskkonnast avastusrada.ee,” tutvustas juhataja. Lustakaid teadmisi pakub puuhoroskoop, mis põhineb druiidide horoskoobil ning võimaldab teada saada, milline on inimese sünniajale vastav puu- või põõsaliik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles