AC/DC – roki või põru

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AC/DC – roki või põru.
AC/DC – roki või põru. Foto: Teele Üprus

Paar aastat tagasi sõitsime elukaaslasega autoga ja raadios hakkas mängima Austraalia rokkbändi AC/DC üks tuntumaid lugusid “Thunderstruck”. Ütlesin, et kui bänd peaks kunagi suuna siiapoole võtma, siis mina neid kuulama lähen. Nui neljaks.

Nii ma poolteist nädalat tagasi laevaga Soome poole teel olingi. Olen käinud nii mõnegi välismaise rokilegendi kontserdil, aga siinsamas Eestis, pisikeses Rock Cafés. Midagi sellist, mis toimus Hämeenlinnas, polnud mu silmad veel näinud. Kontserdipaigal sobiva koha sissevõtmiseks kulus umbes poolteist tundi. 55 000 ja rohkem inimest tahtsid ühest väravast sisse pääseda ning WCs käia. Aga helipuldi kõrvale me end paika sättisime. Lähemale enam ei mahtunud. Ja kui selja taha vaatasime, siis massi lõppu ei näinud.

Ma ei saa öelda, et olen andunud AC/DC fänn, aga nende muusika meeldib mulle väga. Kui bänd suure paugu ja avaakordi saatel lavale tuli ning uue plaadi ja ka tuuri nimilooga “Rock or Bust” alustas, jooksid üle keha külmavärinad ja ainus mõte oli: “Õujee, siin ma nüüd olen!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles