Kinderi šokolaadil naeratab rakverlane

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
8aastane Martin Selgmäe on kaamera ette kui loodud – muidu tagasihoidlikuna näiv poiss käitus fotograafi ees kui tõeline proff.
8aastane Martin Selgmäe on kaamera ette kui loodud – muidu tagasihoidlikuna näiv poiss käitus fotograafi ees kui tõeline proff. Foto: Marianne Loorents

Gunter Euringeri nimi ei ütle enamikule meist ilmselt midagi, küll aga on kõik tuttavad tema näoga: just Euringer on viimased 37 aastat olnud Kinderi šokolaadi reklaamnägu. Nüüd aga võtab selle koha üle kaheksaaastane Rakvere poiss Martin.

Martin Selgmäe on peale vaadates täiesti tavaline poiss. Käib koolis, mängib jalgpalli, teeb vahel lollusi (aga ainult natuke). Esmapilgul on ta pisut häbelik, aga kui kaamera käima läheb, on objektiivi ees hoopis justkui keegi teine – staar, kes rambivalgust naudib ja mängleva kergusega fotograafi ümber oma sõrme keerab.

Loe lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles