Peretalud peibutasid eheda toidu ja maalähedusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärt-Jaagu kamatalu perenaine Piret Lankots segas valmis maitsva joogi.
Pärt-Jaagu kamatalu perenaine Piret Lankots segas valmis maitsva joogi. Foto: Eva Klaas

Kas teadsite, et Eestiski kasvatatakse viinamarju, mis saaki annavad? Või et väikeses Emumäe külas vanas mõisatallis asub muuseum?

Nädalavahetusel olid kõigile avatud Pandivere peretalud, et näidata huvilistele ehedat maaelu ning tutvustada taluinimeste tegemisi.

Kahe päeva jooksul sai aimu moodsast viljakasvatustehnoloogiast, proovida teha talutoimetusi, tutvuda loomade ja lindudega, maitsta talutoitu ning osta kohalikke tooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles