Lihasööjad katku ei karda

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Oma Põrsa poes kliente jagus.
Rakvere Oma Põrsa poes kliente jagus. Foto: Erakogu.

“Meie toodang on täiesti puhas, sealihalt võetakse enne müüki laboriproovid,” rääkis Rakveres asuva lihapoe müüja Siiri. Sestap klientidel seakatku karta ei maksa.

Siiski on märgata, et inimesed on sealiha varuma hakanud: “Praegu tundub, et liha ostetakse hoopis rohkem kokku,” ütles müüja. “Inimesed on alati sealiha söönud ja teevad seda ka edaspidi,” lisas ta.

Loe edasi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles