Eesti moodsaim vagunite värvi- ja pesutsehh Tapal sai nurgakivi

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. Minister Kristen Michal (paremal) viidi kõigepealt n-ö minevikku ja tutvustati talle vana hoonet, kus siiamaani on vaguneid liivapritsiga puhastatud.
1. Minister Kristen Michal (paremal) viidi kõigepealt n-ö minevikku ja tutvustati talle vana hoonet, kus siiamaani on vaguneid liivapritsiga puhastatud. Foto: Marianne Loorents

Eile paigaldati nurgakivi uuele veeremi värvi- ja pesutsehhile Tapal. Hoonest saab valmides Eesti moodsaim selleotstarbeline rajatis, mis tagab töötajatele tänapäevased tingimused.

ASi EVR Cargo juhatuse esimees Ahto Altjõe ütles, et nende jaoks on tegemist väga olulise nurgakivi asetamisega. “Tapal valmib esimene uus hoone, mis on projekteeritud just selleks otstarbeks, milleks teda vaja on,” rõhutas Altjõe ning lisas, et niisuguse investeeringu tegemisest on räägitud juba kümme aastat.

Seni värviti ja pesti vaguneid hoones, mis algselt oli ehitatud tapamajaks. Hoone ehitati 1967. aastal ümber abitsehhiks, kus remonditi poolvaguneid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles