Tarva järelkasv teenis suurturniirilt medalid

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere JK Tarvas jalgpallipoisid võitsid elu esimeselt välisturniirilt medalid. Emad ja isad elasid laste mängudele kodus aktiivselt kaasa.
Rakvere JK Tarvas jalgpallipoisid võitsid elu esimeselt välisturniirilt medalid. Emad ja isad elasid laste mängudele kodus aktiivselt kaasa. Foto: Erakogu

Möödunud nädalal rikastasid Rakvere jalgpalliklubi Tarvas noormängijad oma kogemustepagasit põnevate pallilahingutega rahvusvahelisel jalgpallifestivalil Rootsis. Kodus pöidlaid hoidvate vanemate rõõmuks saabusid vutipoisid koju, pronksmedalid kaelas.

2005. aastal sündinud jalgpallipoisid tunnistasid põhjamaade suurimal noorte suvisel jalgpalliüritusel vaid korra vastaste paremust. Veerandfinaalis alistasid väge täis rakverlased 2 : 1 Norra võistkonna.

Poolfinaalis läksid Tarva noored väljakul kokku kohaliku võistkonnaga IFK Umeå, kes oli samuti vaid võite tunnistanud. Kohtumine oli väga tasavägine ning normaalaja lõppedes ilutsesid tablool viiginumbrid 1 : 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles