Tõnu Kolesnik: “Ahviunenägu vallutada muusikaga maailm on ammu ära kadunud”

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat võõrsil olnud muusik, tema naine Kati ja väikesed tütred on Inglismaal avastanud viise uut moodi elamiseks.
Kaks aastat võõrsil olnud muusik, tema naine Kati ja väikesed tütred on Inglismaal avastanud viise uut moodi elamiseks. Foto: Erakogu

Muusik Tõnu Kolesnik alias Tony on Virumaaga seotud tunnustatud laulja ja helilooja. Ta on laulnud Speed Frees ja teinud tunnusmeloodia ööjooksule. Kaks aastat võõrsil olnud muusik, tema naine Kati ja väikesed tütred on Inglismaal avastanud viise uut moodi elamiseks.

Olite nüüd üle pika aja taas Eestis. Palun rääkige üks lugu, mille puhul mõistsite, et oleme võõraks jäänud?

Tony: Mul oli hiljuti Eestis üks mäng, sooviti siis mingit külalaulu. Praegu ei tule pealkiri meelde. Tohutult populaarne, iga lapski oskab. Kuulnud vist isegi olin, vaatasin siis noote, tundus lihtne viisike, laulsin ära. Inimesed olid jahmunud, et mis asja, ma ei teagi seda laulu. Meil on küll kõik Eesti telekanalid olemas ja kuulan isegi Eesti raadiojaamu, kuid paljusid asju ma siiski ei tea. Eestis ülipopulaarne laul, mh, ma tõesti ei olnud sellega kursis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles