Raamatukogu näitab pillidega marke

Maarja-Liis Orgmets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Keskraamatukogu on üleval Samuel Golombi marginäitus.
Rakvere Keskraamatukogu on üleval Samuel Golombi marginäitus. Foto: Agnes Aus

Teisipäeva pärastlõunal oli Lääne-Virumaa keskraamatukogu teisel korrusel näha sagimas uudishimulike pilkudega inimesi. Raamatukogutöötajate õppepäev oli tegemisi täis ning ühtlasi avati selle raames filateelianäitus “Pillid markidel”, mille on oma margikogu põhjal koostanud Samuel Golomb.

Samuel Golomb rääkis, et mõtte panna kokku näitus pillidega markidest, ümbrikutest ja postkaartidest sai ta seoses Rõngu pillimuuseumi avamisega. “Lubasin neile kingituseks väikese väljapaneku kokku panna,” ütles Golomb.

Samuel Golombil oli aga Tapal näitus “Eesti kirjanikud markidel”, ja kuna on muusikaaasta, paluti Lääne-Virumaa keskraamatukogust tal kokku panna näitus “Heliloojad markidel”. “Ma ütlesin, et uut näitust ma tegema ei hakka ja et mul on hetkel üks väljapanek pooleli.” Nii sündiski väljapanek “Pillid markidel”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles