Tamsalu tantsulaagrilised astuvad lavale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu kultuurimaja.
Tamsalu kultuurimaja. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Tamsalu tantsulaager tähistab täna kell 17 esimest pisikest juubelit suure kontsertetendusega Tamsalu kultuurimajas.

Viiendat korda toimuva laagri lõpetab võimas tantsuetendus “Saladuslik sünnipäev sajandi sahinas”, kus lavale astuvad 130 esinejat ning kolmteist treenerit, kes esitavad publikule laagri vältel õpitud tantse. Vaatemängu seovad tervikuks eri vanuses parketilõvid ja näiteringilapsed, kes kostitavad publikut vahvate vaheklippidega.

Juubelikontserdi teemaks on “Tants läbi aegade”.

Alustatakse tantsu loomisest ning ajaloolistest tantsudest, nii võib laagri poisterühma näha Vana-Rooma-teemalist tantsu esitamas.

Edasi liigutakse tänapäeva poole – näiteks esitab üks tüdrukute rühm kaheksakümnendate stiilis tantsu legendaarse püssirohuvandenõulase Guy Fawkesi maskidega.

Millega aga noored jalakeerutajad Tamsalus veel publikut üllatavad, jääb esialgu saladuseks.

Etenduse piletihinna saab südametunnistuse järgi valida külastaja ise. Pilet on võimalik soetada endale kahe, kolme, viie või kümne euro eest, olenevalt sellest, kui palju huviline tantsulaagri jätkumiseks annetada soovib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles