Rahvaliidu Lääne-Virumaa maakonnaorganisatsiooni juhina jätkab Andrus Blok

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Blok.
Andrus Blok. Foto: Tairo Lutter

Lääne-Virumaa rahvaliitlased valisid esmaspäeval peetud konverentsil maakonnaorganisatsiooni juhiks Rakke vallavanema Andrus Bloki, kes täitis esimehe kohustusi ka siiani.

Maakonnaorganisatsiooni aseesimeesteks valiti Laekvere vallavanem Aarne Laas ja Väike-Maarja vallavolikogu esimees Olev Liblikmann.

Lääne-Virumaa maakonnaorganisatsioon esitas erakonna esimehe kandidaadiks Andrus Bloki, keda toetavad ka Jõgevamaa, Põlvamaa, Tallinna ja Raplamaa rahvaliitlased.

Lääne-Virumaa rahvaliitlased esitasid erakonna aseesimeeste kanditaatideks Riigikogu liikmed Ester Tuiksoo ja Mai Treiali ning Torma vallavanema Riina Kulli.

Seni on erakonna juhi kandidaatideks esitatud ka Jõgevamaa maakonnaühenduse esimees Riina Kull, rahvaliidu praegune esimees Juhan Aare ning ettevõtja Viljar Jaamu.

Rahvaliit saab uued juhid 20. novembril, kui Tartus kogunev kongress peaks vastu võtma uuendatud programmi ja põhikirja ning valima parteile üheks aastaks esimehe, aseesimehed, volikogu ning revisjonikomisjoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles