Karatelaagris möllasid vanad hundid ja noored tulijad

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal toimus Rakvere spordihallis noortelaager “Et suvi ei läheks luhta”, kus lapsed said aimu, milline spordiala on karate.
Eelmisel nädalal toimus Rakvere spordihallis noortelaager “Et suvi ei läheks luhta”, kus lapsed said aimu, milline spordiala on karate. Foto: Agnes Aus

Möödunud nädalal sai Rakvere spordihalli tatamiga kaetud põrand tunda nii rahvusvahelise karateseltskonna ja oma ala paremiku paljaste taldade müdinat kui ka noortelaagri “Et suvi ei läheks luhta” spordilaste rõõmsat jooksupadinat.

Rakveres juba seitsmendat korda peetud rahvusvahelise karatelaagri üheks treeneriks oli Belgradi spordiakadeemia professor Zoran Jerkovic, kes on lausa 15 aastat ka Serbia karatekoondise peatreeneri ametit pidanud.

Noored koondislased Eestist, Soomest ja Valgevenest, keda oli laagrisse kokku tulnud umbes poolsada, ­kogunesid kaks korda päevas spordisaali kogenud treenerite käe alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles